Sisustussuunnittelua työtilaan  –  uusitaan sisustus

Anicolla on taito ymmärtää, mitä asiakas haluaa.
Päivi Lilleberg, Helsinki, asiakas

Sisustusuunnittelu työtilaan ja apua sisustuksen valintoihin

Suunnittelijan apua hyödyntämällä syntyy ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Vaihtoehdot ovat taloudellisesti järkeviä toteuttaa, eikä suunnitelma unohda vanhoja kalusteita sisustuksessa tai poistettavien kierrätystä.

Valitsemme värit, materiaalit, kalusteet, valaistuksen, tekstiilit sekä vihersisustuksen ratkaisut ja luomme niistä yhtenäisen kokonaisuuden. Suunnittelu etenee ennakkoon mietityllä konseptilla, joka varmistaa, että lopputulos on laadukas ja valmistuu sovitulla aikataululla.

Sisustussuunnittelua Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu.

Tarjoamme erikseen myös remonttipalvelut ja tarvittavat sisustustyöt.

Suunnittelun työvaiheita

Tilasuunnittelu
Oikein mitoitetut tilat ovat suunnittelutyön lähtökohta ja ohjaavat sisustussuunnittelijan valintoja niin kalustuksen, kulkureittien, säilytystilojen kuin kiintokalustusteiden osalta.
Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
Värit toimivat Anicon suunnittelussa tärkeänä selkärankana, johon muut valinnat tukeutuvat. Värimaailman suuntaviivat selviävät tarvekartoituksessa, joka ohjaa myös muita sisustuksen valintoja.
Kiintokalustesuunnittelu
Keittiön, kylpyhuoneen tai säilytysjärjestelmien kalusteiden valinnoissa oleellisinta ovat niiden käyttötarpeet. Ihmisillä on erilaisia toimintatapoja, jotka huomioidaan kalusteita ja niiden ominaisuuksia valittaessa.
Irtokaluste- ja valaisinsuunnittelu
Anicon sisustussuunnittelijan työn lähtökohtana on usein jo olemassa olevat hyväkuntoiset kalusteet ja valaisimet, joiden uudelleen sijoittelu yhdessä uusien hankintojen kanssa luo yksilöllisen lopputuloksen.
Tekstiilisuunnittelu
Tekstiilit viimeistelevät sisustuksen. Oikeilla verho- ja mattovalinnoilla tilan värimaailma ja tunnelma täydentyvät. Anico tarjoaa myös verho-ompelupalvelua.
Vihersisustuksen ratkaisut
Viherkasvit ovat osa sisustusta ja siksi vihersisustus onkin osa Anicon suunnittelutyötä. Oikein valitut aidot viherkasvit parantavat ja puhdistavat sisäilmaa. Yritystiloihin tai allergisten henkilöiden huoneisiin on tarjolla runsaasti erilaisia silkkisiä viherkasveja.
Kirjallinen suunnitelma
Anico laatii suunnitelmasta kirjallisen esityksen, jossa ratkaisut ja valinnat esitetään kohta kohdalta. Selostusta täydennetään kuvin, piirroksin ja tarvittavin teknisin ohjein, tiedoin ja materiaalimallein.

Referenssejä – Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula

Asiakkaitamme eri toimialoilta

Remontoidut tilat ovat nyt käytössä ja kuulemme asiakkailtamme positiivista palautetta päivittäin. Aiomme ehdottomasti hyödyntää Anicon palveluja jatkossakin.
Raisa Still, päiväkodin johtaja
Suunnittelija käyttää resursseja ja materiaaleja tehokkaasti, joka on aina ekologisesti hyvä.
Antti Lehmuskoski, Joutsenmerkki, MTV3 Huomenta Suomi

Laitetaan suunnittelu käyntiin - pyydä tarjous !