Näin toimimme

1. Tarvekartoitus

Sisustussuunnittelijamme tulee aina ensin paikan päälle tutustumaan tiloihin ja keskustelemaan ideoista, toiveista ja tarpeista. Samalla kartoitamme tilojen rakenteita, materiaaleja ja muutosmahdollisuuksia.

2. Suunnittelu

Sisustussuunnittelija määrittää suunnitelmaan toteutuksessa käytettävät värit, materiaalit, kalusteet ja toteutustavat. Suunnitelma käydään ensin läpi asiakkaan kanssa, minkä jälkeen arvioidaan työ- ja tarvikekustannukset.

3. Toteutus

Toteutus voi sisältää
sisustussuunnittelijan työn tai sisustuksen konsultointia ja sen ohjausta tai suunnitteluun voidaan sisällyttää myös tilojen remontointi ”avaimet käteen” -periaatteella.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelijan töihin voi kuulua suunnittelun lisäksi myös kalustaminen suunnitelman mukaan, kalustamisen ohjaus tai konsultointi, tekstiilien valinta ja sijoittelu tai tilojen loppuviimeistely. Palvelu soveltuu myös stailaukseen, kun asunnon ilmettä halutaan kirkastaa vaikka ennen myyntiesittelyä.

Remontointi

Remontointi voidaan rajata haluttuun kokonaisuuteen tai se voi sisältää koko remontin tuotetilauksista toimituksiin, tarvittavat työntekijät ja työn valvonnan.

Laitetaan sisustus kuntoon !

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.