Sisustussuunnittelija kotiin  –  asiakkaan näköisiä koteja

Anni on tuunannut ja duunanut, hän on kyllä tehnyt kaikkea mahdollista – pisteet hänelle.
Antti Lehmuskoski, Joutsenmerkki, MTV3 Huomenta Suomi

Sisustussuunnittelija yhdistää toiveet ja tarpeet

Sisustussuunnittelija tuo kotiin uusia ja erilaisia ratkaisuja. Hän osaa yhdistää myös toiveet ja tarpeet. Valitsemme sopivat värit, materiaalit ja kalusteet sekä valaisimien, tekstiilien että vihersisustuksen ratkaisut ja luomme niistä yhtenäinen kokonaisuus. Ratkaisut valitaan niin, että niiden toteutus on myös taloudellisesti järkevää.

Sisustussuunnittelua Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu.

Tarjoamme erikseen remonttipalvelut ja tarvittavat sisustustyöt.

Suunnittelun työvaiheita

Tilasuunnittelu
Oikein mitoitetut tilat ovat suunnittelutyön lähtökohta ja ohjaavat suunnittelun ratkaisuja sekä kalustuksen, kulkureittien, säilytystilojen että kiintokalustusteiden valinnoissa.
Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
Värit toimivat Anicon suunnittelun selkärankana, johon muut valinnat tukeutuvat. Värimaailman suuntaviivat selviävät tarvekartoituksessa, joka ohjaa myös muita sisustuksen valintoja.
Kiintokalustesuunnittelu
Keittiön, kylpyhuoneen tai säilytysjärjestelmien kalusteiden valinnoissa oleellisinta ovat niiden käyttötarpeet. Ihmisillä on erilaisia toimintatapoja, jotka huomioidaan kalusteita ja niiden ominaisuuksia valittaessa.
Irtokaluste- ja valaisinsuunnittelu
Anicon suunnittelun lähtökohtana on usein jo olemassa olevat hyväkuntoiset kalusteet ja valaisimet, joiden uudelleen sijoittelu yhdessä uusien hankintojen kanssa luo yksilöllisen lopputuloksen.
Tekstiilisuunnittelu
Tekstiilit viimeistelevät sisustuksen. Oikeilla verho- ja mattovalinnoilla tilan värimaailma ja tunnelma täydentyvät. Anico tarjoaa myös verho-ompelupalvelua.
Vihersisustuksen ratkaisut
Viherkasvit ovat osa sisustusta. Oikein valitut viherkasvit parantavat ja puhdistavat myös merkittävästi kodin sisäilmaa.
Kirjallinen suunnitelma
Sisustussuunnittelija laatii suunnittelusta kirjallisen esityksen, jossa ratkaisut ja valinnat esitetään kohta kohdalta. Suunnitelma toimii toteutuksen työkaluna.

Referenssejä – Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Järvenpää

Lämmin kiitos hyvästä suunnitelmasta ja neuvoista. Ilman suunnitelmaa vain pyörisin ja pyörisin vaihtoehtoja etsien.
Heli Laine, Espoo, asiakas
Kiitos Anni, olet todella tehopakkaus! Laitoin kiinteistönvälittäjällemme viestin, että asunnot tulossa myyntiin, heti kun remontit on saatu valmiiksi.
Tarja Kotkavuo, Helsinki, asuntosijoittaja

Ota rohkeasti yhteyttä, tulemme katsomaan tarpeitasi !